Junior Kamer Oost-Achterhoek
Postbus 33
7100 AA Winterswijk


Ledencommissie:
Martijn Koedam
Ian van de Wielen
Coen Gribbroek
Leon Schaddelee leden@jkoa.nl

Voorzitter:
Ilona Hoving
bestuur@jkoa.nl

Secretaris:
Ilse Arts secretaris@jkoa.nl

Penningmeester en ledencommissie:
Coen Gribbroek penningmeester@jkoa.nl

Vice voorzitter:
Dennis Hoftijzer vice-voorzitter@jkoa.nl

Commissie coordinator:
Fabian Maarse coordinator@jkoa.nl

Over Junior Kamer Oost Achterhoek

Junior Kamer, internationaal beter bekend als JCI, is een netwerk voor persoonlijke ontwikkeling voor mensen tot 40 jaar. De leden zijn jonge - veelal hoger opgeleide - mensen tussen de 23 en 40 jaar die zich willen ontwikkelen met behulp van onder andere trainingen.

De leden van JCI hebben belangstelling voor zakelijke netwerken, persoonlijke en internationale contacten en willen zich daarnaast inzetten voor positieve veranderingen in de maatschappij.

JCI heeft geen politieke of religieuze achtergrond.

In Nederland zijn 96 Junior Kamers, met in totaal 2.200 leden. JCI is wereldwijd te vinden in 120 landen en heeft ca. 200.000 leden. Voor meer informatie over JCI kijk je ook op www.jci.nl

Junior Kamer Oost Achterhoek of wel JKOA is opgericht in 1984. De leden wonen of werken in de regio Aalten, Winterswijk, Lichtenvoorde of Groenlo. Aansprekende projecten zijn geweest de zomeropera in de steengroeve van Winterswijk en het Linden arboretum. Het Linden arboretum is nog steeds te bezichtigen in Corle. Het aantal leden schommelt tussende 20 en 30.